Покана за учество на обука

Здружението за заштита на животни "Анима Мунди", членка на Европската вегетаријанска унија и македонски претставник - наблудувач во Европската коалиција за прекин на експерименти врз животни, има задоволство да Ве покани да учествувате на Обуката: "Препораки, укажувања на најдобри практики за контрола и решавање на проблемот со прекумерната бројност на бездомните куќиња"

Дата: 06.04.2012 (петок)

Локација: Охрид, Хотел Милениум, Кеј Маршал Тито, бб

Време: 11:30 - 16:30

© 2011 - Центар за Развој на Југозападниот плански регион