Пешачка патека Струга-Калишта

На ден 11.11.2019 година, започна доизградбата на пешачката и велосипедската патека од Струга до с. Калишта во должина од 1500 м, со финансиски средства на Општина Струга и Швајцарската Агенција за развој и соработка.

 

 

 

74677041_111413430312583_8077689386092724224_o.jpg 74503140_111414233645836_4480877184495386624_o
74587607_111413466979246_5135591210139779072_o 76765583_111414296979163_38630065436622848_o
70299929_111414243645835_5610650395924758528_o

© 2011 - Центар за Развој на Југозападниот плански регион