• Шестата Седница на Советот за развој
  30.10.2018

  На ден 30.10.2018, во салата на Совет на Општина Струга, се одржа шестата седница на Советот за развој на ЈЗПР. На Седницата учествуваа Градоначалниците и претставници од општините од регионот и вработените во Центарот за развој. На Седницата се усвои Финансискиот план за работата на Центарот за развој за 2019 година, Листата со приоритетни проекти за 2019 година и ГОдишната листа со предлог приоритетни проекти со кои Центарот за развој ќе аплицира до Бирото за регионален развој за 2019 година.

   

   

   

   

   

   


© 2011 - Центар за Развој на Југозападниот плански регион