Skip to content

Month: март 2019

Седмата Седница на Советот за развој

На ден 07.03.2019, во салата на Совет на Општина Струга, се одржа седмата седница на Советот за развој на ЈЗПР. На Седницата учествуваа Градоначалниците и претставници од општините од регионот
Прочитајте повеќе