Skip to content

Month: јули 2019

Осма Седница на Советот за развој

На ден 31.07.2019г, во салата на Совет на Општина Струга, се одржа осмата седница на Советот за развој на Југозападниот плански регион, на која се потпиша Договорот за финансирање на
Прочитајте повеќе