Skip to content

Month: ноември 2019

Деветта седница на Советот

На ден 14.11.2019, во салата на Совет на Општина Струга, се одржа деветата седница на Советот за развој на ЈЗПР. На Седницата учествуваа Градоначалниците и претставници од општините од регионот
Прочитајте повеќе