Skip to content

Деветта седница на Советот

ДАТУМ

ноември 14, 2019

Категории

На ден 14.11.2019, во салата на Совет на Општина Струга, се одржа деветата седница на Советот за развој на ЈЗПР. На Седницата учествуваа Градоначалниците и претставници од општините од регионот и вработените во Центарот за развој. На Седницата се усвоија следните документи:

-Финансискиот план за работата на Центарот за развој на ЈЗПР за 2020 година;

-Годишната листа на приоритетните регионални проекти со кои Центарот за развој на ЈУГОЗАПАДНИОТ плански регион планира да аплицира кај домашните извори како и кај меѓународната донаторска заедница;

– Годишната листа на приоритетни регионални проекти со кои Центарот за развој на Југозападниот плански регион планира да аплицира кај домашните извори, кај Министерството за локална самоуправа, односно Бирото за регионале развој.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy