Skip to content

Десетта седница на Советот

ДАТУМ

март 12, 2020

Категории

На ден 12.03.2020, во салата на Совет на Општина Струга, се одржа десетатта седница на Советот за развој на ЈЗПР. На Седницата учествуваа Градоначалниците и претставници од општините од регионот и вработените во Центарот за развој. На Седницата се разгледаа и усвоија следните документи:

– Годишниот извештај за реализација на Програмата за развој во 2019 година;

– Годишниот извештај за работењето на Центарот за развој на ЈЗПР за 2019 година;

– Годишните сметки на Центарот за развој, Бизнис центарот и за Проектот Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој за 2019 година;

– Акциски план за спроведување на Програмата за развој за 2020 година;

– Реизбор на Претседател на Советот за развој, г-дин Рамис Мерко- градоначалник на Општина Струга;

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy