Skip to content

ПОКАНА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА

ДАТУМ

октомври 29, 2020

Категории

П О К А Н А

 

Почитувани,

Центарот за развој на Југозападен плански регион Ве поканува на “Меѓународната Конференција за рамномерен регионален развој во Југозападниот плански регион” која ќе се одржи на 27 и 28 јуни 2019 година во Хотел Дрим во Струга. Конференцијата се реализира како активност во рамки на проектот: “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој” – финансиран од Швајцарската агенција за развој и соработка и Министерството за локална самоуправа.

Целта на Меѓународната Конференција е да се разменат добрите практики во областа на рамномерниот регионален развој и да се поттикне соработка и вмрежување на клучните чинители од регионот и пошироко кои придонесуваат за регионалниот развој.

Во рамки на дво дневната конференцијата се опфатени 6 тематски сесии, 3 во пленарната сесија и 3 тематски блокови.

Деталната Агенда за конференцијата Ви ја доставуваме во прилог на оваа Покана.

Ве молиме да го потврдите Вашето учество на конференцијата најдоцна до 25.06.2019г на тел. 072-316-883 и (046) 701-005 или на е-маил valon.kaba@southwestregion.mk.

 

Со почит,

Центар за развој на

Југозападен плански регион

Раководител

М-р Мирјана Лозаноска

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy