Skip to content

Трет регионален форум во заедницата

ДАТУМ

октомври 29, 2020

Почитувани,

Центарот за развој на Југозападниот плански регион започнува со реализација на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој”, кој вклучува и организирање Регионални форуми во заедницата, со цел да се зајакне граѓанското учество во процесот на одлучување на регионално и локално ниво, да се подобрат партнерствата помеѓу регионалните и локални субјекти и да се изнајдат поефикасни решенија за проблемите од интерес за целиот регион.

Со цел успешно одвивање на вкупниот процес, Центарот за развој на Југозападниот плански регион Ве поканува да земете активно учество во третата форумска сесија, која ќе се одржи на 27.02.2019 година (среда), во хотел Дрим-Струга, со почеток во 11.00 часот.

Ве молиме Вашето присуство да го потврдите преку електронска пошта на следнава адреса: a.vlashi@southwestregion.mk ,

Покана и Агенда

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy