Skip to content

Month: февруари 2021

Прв јавен повик на ФИТР

Прв јавен повик на #ФИТР за ко-финансирани грантови во 2021 година, 6 милиони евра за микро, мали и средни компании за технолошки развој за забрзан економски раст: до 2,5 милиони
Прочитајте повеќе