Skip to content

15-та Седница на Советот за развој на ЈЗПР

ДАТУМ

април 21, 2021

Категории

На 21.04.2021 се одржа петнаесеттата седница на Советот за развој на Југозападниот плански регион, на која раководителот на Центарот за развој на ЈЗПР, м-р Мирјана Лозаноска пред присутните ја презентираше Програмата за развој на Југозападниот плански регион за период од 2021-2026 година.
По претходната согласност од страна на Советот за рамномерен регионален развој на Република Северна Македонија, Програмата за развој на Југозападниот плански регион за период од 2021 – 2026 година беше едногласно усвоена од Советот за развој на Југозападниот плански регион.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy