Skip to content

Month: август 2021

17-та Седница на Советот за развој на ЈЗПР

На ден 05.08.2021, преку Google Meet платформата, се одржа 17-та Седница на Советот за развој на Југозападен плански регион. На седницата, за директор на Центарот за развој на ЈЗПР, едногласно,
Прочитајте повеќе

16-та Седница на Советот за развој

На ден 22.07.2021 се одржа шестнаесеттата седница на Советот за развој на Југозападниот плански регион. – Покана и Дневен ред од 16-та Седница – Записник од 16-та Седница – Листа
Прочитајте повеќе