Skip to content

17-та Седница на Советот за развој на ЈЗПР

ДАТУМ

август 6, 2021

Категории

На ден 05.08.2021, преку Google Meet платформата, се одржа 17-та Седница на Советот за развој на Југозападен плански регион. На седницата, за директор на Центарот за развој на ЈЗПР, едногласно, се реизбра м-р Мирјана Лозаноска. Исто така, се изгласа и Листата со предлог регионални проекти со кои ќе се аплицира до БРР и други извори на финансирање.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy