Skip to content

Month: декември 2021

Оглас за здруженија на граѓани

Врз основа на член 21, точка 10, 13,14 и 15,  а во врска со членот 22, точка 1, алинеја 9 од Законот за рамномерен регионален развој (Сл.Весник на РСМ бр.24/21
Прочитајте повеќе

Јавен повик за работодавачи

Се повикуваат работодавачите кои се заинтересирани за вклучување во мерката Практикантство, да се пријават на јавниот повик и изразат интерес за учество. Мерката се однесува на ангажирање практиканти за обука,
Прочитајте повеќе

Конституиран Советот за развој на Југозападниот плански регион

Струга, 03 декември   Денеска, во Струга, се одржа конститутивна седница на новиот состав на Советот за развој на Југозападниот плански регион, на која за претседател на ова тело е избран
Прочитајте повеќе