Skip to content

Избрани нови членови на Советот за развој

ДАТУМ

јануари 21, 2022

Категории

Избран е член-преставник од здруженијата во Советот за развој на Југозападен плански регион

На 12.01.2022 година преку googel meet платформата, Центарот за развој на Југозападен плански регион ги покани преставници на сите здруженија кои ги исполнува условите од  Пријави по распишаниот Јавен повик за избор на член во Советот за развој на Југозападен плански регион – претставник од здруженијата.

Согласно законската процедура здруженијата кои ги исполнуваа критериумите наведени во Јавниот повик едногласно одлучија дека за член во Советот за развој на Југозападен плански регион – се избра, преставник од Здружение за локална демократија Центар на зедницата на Општина Струга, преку овластеното лице г. Ѓоко Милески.

Мандатот на избраниот член – преставник од здруженијата ќе биде верификуван на наредната седница на Советот за развој на Југозападен плански регион, на која ќе биде верификуван и мандатот на г.ѓа Наташа Јовческа  член– претставник од бизнис секторот, кој беше номиниран од страна на ЛТХ Леарница Дооел, Охрид

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy