Skip to content

Одржана четвртата седница на Советот за развој

ДАТУМ

април 20, 2022

Категории

На ден 20.04.2022 година, преку GoogleMeet платформата се одржа четвртата седница на Советот за развој на ЈЗПР. На седницата, од страна на ангажираните надворешни експерти, беа презентирани трите предлог регионални проекти во ниво на концепти, со кои Центарот за развој на ЈЗПР ќе аплицира за реализација во Програмите за рамномерен регионален развој на Министерството за локална самоуправа, односно Бирото за регионален развој. Исто така, на самата седница, се презентираа и трите предлог концепти со кои Центарот за развој на ЈЗПР ќе аплицира во Грантовата шема за Инвестициски проекти на Министерството за локална самоуправа и Швајцарската агенција за развој и соработка.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy