Skip to content

Month: ноември 2022

Потпишани договори за три регионални проекти вредни 54 милиони денари

Директорот на Центарот за развој на Југозападен плански регион, м-р Мирјана Лозаноска, денеска во Скопје, потпиша три договори за реализација на регионални проекти со кои ќе се решаваат енергетските и
Прочитајте повеќе

Обука за комуникациските вештини

01 ноември 2022, Струга        Ефективната комуникација меѓу засегнатите страни на регионално ниво е значајна бидејќи на тој начин ќе се подобри информирањето на јавноста за мерките на политиката за поттикнување
Прочитајте повеќе