Skip to content

Планирачка работилница

ДАТУМ

декември 26, 2022

Категории

Тимот на Центарот за развој на Југозападниот плански регион, зеде активно учество на годишната планирачка работилница во Охрид, во рамки на проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој – фаза II“.   На работилницата беа презентирани реализираните активности за 2022 година на сите осум Центри за развој на планските региони и Бизнис центрите, а воедно сите имаа можност да ги претстават своите вредности, производи и музика карактеристични за својот регион.   Дополнително на работилницата се дискутираа идните планови за поддршка на Центрите за регионален развој од страна на Министерството за локална самоуправа во 2023 година како и идните регионални проекти кои ќе бидат реализирани во периодот кој следи.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy