Skip to content

Month: мај 2023

Реконструкција на општинската зграда на Општина Дебрца

Центарот за развој на Југозападниот плански регион, во рамките на регионалниот проект „Подобрена енергетска ефикасност во ЈЗПР и искористување на ОИЕ“, ги заврши активностите за реконструкција на кровот на општинската
Прочитајте повеќе