Skip to content

Month: јули 2023

Во Охридски водовод предадено на користење ново товарно возило

Во рамките на проектот „Јакнење на капацитетите на ЈКП преку набавка на опрема“, пред медиумите и вработените во јавното претпријатие „Водовод“ во Охрид, градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков и директорот
Прочитајте повеќе

Реконструкција на ОУ „Фаик Коница“ во с.Бачишта во Кичево

Центарот за развој на Југозападниот плански регион, во рамките на регионалниот проект „Подобрена енергетска ефикасност во јавните објекти и намалување на загадувањето на животната средина во ЈЗПР“, ги заврши активностите
Прочитајте повеќе