Skip to content

Month: април 2024

Нов систем на кислород и реверзна осмоза во Нефрологија-Струга

Во рамките на проектот  „Реконструкција на ЈЗУ Нефрологија Струга  и креирање на услови за здравствен туризам во ЈЗПР„, Центарот за развој на Југозападниот плански регион на ден 15.04.2024, во Специјализираната
Прочитајте повеќе