Skip to content

Избран нов в.д Директор на Центарот за развој

ДАТУМ

мај 14, 2024

Категории

На 11-та седница на Советот за развој на ЈЗПР, одржана на ден 20.03.2024 година, за в.д Директор на Центарот за развој на Југозападен плански регион, едногласно од страна на членовите на Советот, се избра Валон Каба, досегашен координатор при Центарот за развој на ЈЗПР.
 
 
 
Градоначалникот на Општина Охрид, воедно и Претседател на Советот за развој на Југозападниот плански регион, д-р Кирил Пецаков упати голема благодарност за досегашната успешна соработка со директорка Мирјана Лозаноска, а на новоизбраниот в.д директор Валон Каба му посака успешна работа со Центарот.
 
 
 
Валон Каба веќе 15 години работи во регионалниот развој, со големо искуство во имплементација на низа проекти во сферата на енергетска ефикасност, реконструкција на објектите и комуналната инфаструктура.
 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy