Skip to content

8-ма Седница на Советот за развој на ЈЗПР

8-ма Седница на Советот за развој на ЈЗПР

Почитувани Градоначалници и членови на Советот за развој,

Согласно надлежностите на Советот за развој на планскиот регион, пропишани во Законот за рамномерен регионален развој на Република Северна Македонија и делокругот на работа на Советот, Ве покануваме на осмата седница на Советот за развој на Југозападниот плански регион.

Седницата ќе се одржи на ден 15 февруари 2022 година (среда), со почеток  во 11:00 часот, во салата на Совет на Општина Струга.

Во прилог Ви доставуваме Дневен ред за седниците и работни материјали во електронска форма.

Ве молиме за Ваше присуство со оглед на важноста на точките кои се на Дневен ред на расправа.

 

Однапред Ви благодариме за разбирањето и соработката.

 

Со почит,

 

Date

Фев 10 - 15 2023
Expired!

Time

08:00 - 11:00
Category