Почитувани,

Центарот за развој на Југозападен плански регион овозможува пријавување на мито и корупција.

Секој граѓанин ќе може да поднесе пријава анонимно со испраќање e-mail на следнава адреса: crj@southwestregion.mk или на формуларот подолу.