Skip to content

Изведба на енергетски ефикасни објекти во ЈЗПР- 2018

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

октомври 28, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

0

Цели на проектот
Намалувањето на потрошувачката на електрична и топлинска енергија преку замена на прозори, изолација на кров и поставување на надворешна термо фасада е основната цел на проектот реализиран во четири јавни објекти во општините Струга – ЈОУДГ “8 Март-Пеперутка”, Кичево- Административен објект на општината, Дебрца- Објект на заедницата во с.Волино, Охрид- ЈОУДГ “Развигорче”.
Резултати од проектот
– Делумна реконструкција и замена на прозори и врати во ЈОУДГ “8 Март – Пеперутка” – Општина Струга;
– Реконструкција на кров во детска градника “Развигорче” во Општина Охрид;
– ИЗведба на надворешна термо фасада во државен објект во Општина Кичево;
– Реконструкција и изолација на објект на заедницата во с.Волино во Општина Дебарца;
Времетраење
6 месеци

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram