Skip to content

Набавка и поставување на јавни тоалети во ЈЗПР

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

октомври 28, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

0

Цели на проектот
Подобрување на условите за престој на туристите преку поставување модерна санитарна
опрема во туристичките центри во ЈЗПР
Резултати од проектот
– Набавка на 4 јавни тоалети;
– Монтажа на 4 јавни тоалети;

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram