Skip to content

Техничка документација за пат што ги поврзува Општината Осломеј и Зајас

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

октомври 28, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

0

Цели на проектот
Една од целите на проектот е да се изврши модернизација и осовремување на постојните регионални и локални патишта и изградба на нови, преку изработка на техничка документација во соработка со Агенцијата за државни патишта и ЕЛС како носители во рамките на регионот.
Резултати
– Пет работни средби со експертскиот тим
– Изработен проект и јавна презентација на истиот

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram