Skip to content

Печатење на мапа на ЈЗПР со значајните природни и културни знаменитости

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

октомври 28, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

0

Основната цел на проектот е да се изврши презентација на најсуштинските природни, културни и друг вид локалитети кои се во функција на интегрален развој на туризмот во Регионот. Мапата е печатена, во текот на ноември 2013г., во тираж од 10.000 примероци на Англиски јазик.
Резултати од проектот
– пет работни средби на експертскиот тим,
– една јавна презентација на работната верзија на мапата,
– Изработена и печатена мапа во тираж од 10.000 примероци

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram