Skip to content

Ревизија на главен проект за регионален колектор за одведување на отпадни води во Општина Дебарца и поврзување со колекторскиот систем Струга-Охрид

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

октомври 28, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

0

Една од основните задачи на Центарот за развој, согласно поставените приоритети во Програмата за развој, е да се врши реконструкција, модернизација и проширување на системите за пречистување на отпадните води преку изработка на техничка документација.
Во тој контекст во текот на декември 2012 година од страна на ангажираниот економски оператор извршена е Ревизија на Основниот проект за колектор во Општина Дебрца со што проектот е целосно завршен.
Резултати
– Три работни средби на експертскиот тим,
– Извршена ревизија на проектот и јавна презентација на истиот.

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram