Skip to content

Селектирање на отпад и набавка на садови за сите општини – II фаза

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

октомври 28, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

0

Во рамките на овој проект се изврши набавка на уште 50 контејнери од 240л за хартија и истите им беа поделени на општините од Југозападниот плански регион според нивните барања и потреби. Набавката на овие 50 контејнери беше продолжение на веќе доделените 420 контејнери за сите ЕЛС од Регионот.

Резултати:

– Две работни средби со претставници од ЈКП од општините

– Испорачани контејнери за хартија до општините

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram