U krye pranimi teknik dhe u lëshua zyrtarisht në përdorim kanalizimi fekal dhe atmosferik në Pesjak në Makedonski Brod August 12, 2022 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ AMBASADORJA E ZVICRËS H.E.VERONIQUE HULMANN NË VIZITË NË RAJONIN PLANOR JUGPERËNDIMOR July 26, 2022 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ U RIKONSTRUKTUA RRUGA MOMÇILLO JORDANOSKI NË OHËR July 12, 2022 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ FILLOI RIKONSTRUKTIMI I RUGËVE NË PJESËN E VJETËR TË QYTETIT NË STRUGË July 11, 2022 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Thirrje publike - „Startup 4“ June 17, 2022 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Thirrje publike për punëdhënësit që kanë nevojë për praktikantë

Thirren punëdhënësit që janë të interesuar t’i bashkohen masës Punë praktike, të aplikojnë në thirrjen publike dhe të shprehin interesin për pjesëmarrje. Masa ka të bëjë me angazhimin e praktikantëve
Прочитајте повеќе

U krye pranimi teknik dhe u lëshua zyrtarisht në përdorim kanalizimi fekal dhe atmosferik në Pesjak në Makedonski Brod

Македонски Брод, 11 август 2022      Центарот за развој на Југозападен плански регион, во соработка со Општина Македонски Брод, изведувачот на работите – фирмата АРТ ИНЖЕНЕРИНГ, Надзорниот орган – МГ ПРОЕКТ
Прочитајте повеќе

AMBASADORJA E ZVICRËS H.E.VERONIQUE HULMANN NË VIZITË NË RAJONIN PLANOR JUGPERËNDIMOR

25 korrik 2022, Ohër    Ambasadorja e Zvicrës në Shkup, H.E. Veronique Hullmann, në kuadër të qëndrimit në rajonin planor Jugperëndimor, e vizitoi Institucionin për shëndet publik “Shën Erazmo” në Ohër
Прочитајте повеќе

U RIKONSTRUKTUA RRUGA MOMÇILLO JORDANOSKI NË OHËR

08 јули 2022, Охрид    Завршија градежните активности на улицата „Момчило Јорданоски“ од пресекот со улицата „Марко Цепенков“ до нагорнината од населбата „Гоце Делчев“, со што граѓаните од овој дел на
Прочитајте повеќе

FILLOI RIKONSTRUKTIMI I RUGËVE NË PJESËN E VJETËR TË QYTETIT NË STRUGË

Strugë, 28 qershor 2022  Afër 18 milionë denarë, mjete nga buxheti nacional, si dhe nga Komuna e Strugës, janë investuar në rikonstruktimin e pesë rrugëve në pjesën e vjetër të
Прочитајте повеќе

Komunat e rajonit

o1
o2
o3
o4
o6
o7
o8
o9
о10