Skip to content

Month: June 2021

U RIKONSTRUKTUA BAZENI PËR TERAPI FIZIKALE NË SPITALIN SHËN ERAZMO

U RIKONSTRUKTUA BAZENI PËR TERAPI FIZIKALE NË SPITALIN SHËN ERAZMO Strugë, 16 qershor 2021, Qendra për zhvillim të rajonit planor JUGPERËNDIMOR me sukses e përfundoi rikonstruktimin e bazenit për terapi
Прочитајте повеќе

Mbledhja e shtatë e Këshillit për zhvillim

Në datë 07.03.2019, në sallën e Këshillit të Komunës së Strugës, u mbajt mbledhja e shtatë e Këshillit për zhvillim të RPJP. Në mbledhje morrën pjesë Kryetarët e Komunave dhe
Прочитајте повеќе

Mbledhja e 15-të e Këshillit për zhvillim të RPJP

Në datë 21.04.2021 u mbajt mbledhja e pesëmbëdhjetë e Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor, në të cilën udhëheqësja e Qendrës për zhvillim të RPJP, m-r Mirjana Lozanoska e
Прочитајте повеќе