Skip to content

Month: September 2021

Mbledhja e 17-të e Këshillit për zhvillim të RPJP

Në datë 05.08.2021, përmes platformës GoogleMeet, u mbajt Mbledhja e 17-të e Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor. Në mbledhje, për drejtor të Qendrës për zhvillim të RPJP, njëzëri,
Прочитајте повеќе

Mbledhja e 16-të e Këshillit për zhvillim

Në datë 22.07.2021 u mbajt mbledhja e 16-të e Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor.   – Ftesë dhe Rend dite – Procesverbal – Lista e të ftuarve në
Прочитајте повеќе

Mbledhja e 14-të e Këshillit për zhvillim të RPJP

Në datë 16.03.2021, përmes online platformës GoogleMeet, u mbajt mbledhja e 14-të e Këshillit për zhvillim të RPJP. Ftesë dhe Rend dite Lista e të ftuarve në mbledhje Procesverbal
Прочитајте повеќе

Mbledhja e 13-të e Këshillit për zhvillim të RPJP

Në datë 14.12.2020, përmes online platformës GoogleMeet, u mbajt mbledhja e 13-të e Këshillit për zhvillim të RPJP. Ftesë dhe Rend dite Lista e të ftuarve në Mbledhje Propozim Lista
Прочитајте повеќе

Mbledhja e 12-të e Këshillit për zhvillim

Në datë 26.11.2020, përmes online platformës GoogleMeet, u mbajt mbledhja e 12-të e Këshillit për zhvillim të RPJP. Ftesë dhe Rend dite Lista e të ftuarve në Mbledhje Procesverbal  
Прочитајте повеќе

Mbledhja e 11 e Këshillit për zhvillim

Në datë 06.10.2020, në sallën e Këshillit të Komunës së Strugës, u mbajt mbledhja e njëmbëdhjetë e Këshillit për zhvillim të RPJP. Në Mbledhje ishin të pranishëm Kryetarët e Komunave
Прочитајте повеќе