Skip to content

Month: December 2021

Thirrje për shoqatat e qytetarëve

Në bazë të nenit 21, paragrafi 10, 13, 14 dhe 15, dhe në lidhje me nenin 22, pika 1, alineja 9 nga Ligji për zhvillim të barabartë rajonal (Gaz. Zyrtare
Прочитајте повеќе

Shpallje publike për punëdhënësit

Thirren punëdhënësit të cilët janë të interesuar për përfshirje në masën Praktika, të lajmërohen në shpalljen publike dhe të shfaqin interes për pjesëmarrje. Masa ka të bëjë me nagazhimin e
Прочитајте повеќе

Konstituimi i Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor

Strugë, 03 dhejtor    Sot, në Strugë, u mbajt mbledhja konstituive e përbërjes së re të Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor, në të cilën për President të këtij
Прочитајте повеќе