Skip to content

Category: Lajme

U krye pranimi teknik dhe u lëshua zyrtarisht në përdorim kanalizimi fekal dhe atmosferik në Pesjak në Makedonski Brod

Македонски Брод, 11 август 2022      Центарот за развој на Југозападен плански регион, во соработка со Општина Македонски Брод, изведувачот на работите – фирмата АРТ ИНЖЕНЕРИНГ, Надзорниот орган – МГ ПРОЕКТ
Прочитајте повеќе

AMBASADORJA E ZVICRËS H.E.VERONIQUE HULMANN NË VIZITË NË RAJONIN PLANOR JUGPERËNDIMOR

25 korrik 2022, Ohër    Ambasadorja e Zvicrës në Shkup, H.E. Veronique Hullmann, në kuadër të qëndrimit në rajonin planor Jugperëndimor, e vizitoi Institucionin për shëndet publik “Shën Erazmo” në Ohër
Прочитајте повеќе

U RIKONSTRUKTUA RRUGA MOMÇILLO JORDANOSKI NË OHËR

08 јули 2022, Охрид    Завршија градежните активности на улицата „Момчило Јорданоски“ од пресекот со улицата „Марко Цепенков“ до нагорнината од населбата „Гоце Делчев“, со што граѓаните од овој дел на
Прочитајте повеќе

FILLOI RIKONSTRUKTIMI I RUGËVE NË PJESËN E VJETËR TË QYTETIT NË STRUGË

Strugë, 28 qershor 2022  Afër 18 milionë denarë, mjete nga buxheti nacional, si dhe nga Komuna e Strugës, janë investuar në rikonstruktimin e pesë rrugëve në pjesën e vjetër të
Прочитајте повеќе

Thirrje publike – „Startup 4“

Sot fillon thirrja publike për Kofinancimin e granteve për kompanitë e reja tregtare “Startup 4”. Qëllimi i thirrjes është të nxitet zhvillimi i inovacionit tek kompanitë e reja tregtare. Buxheti
Прочитајте повеќе

U DHANË NË PËRDORIM APARTAMENTET E MOBILNOST NË OHËR

Ohër, 16 qershor 2022     Në prani të përfaqësuesve të Qendrës për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor si investitor, shoqatës së qytetarëve MOBILNOST si shfrytëzues final, kryerësit të punëve dhe organit
Прочитајте повеќе

U bë pranimi teknik dhe zyrtarisht u lëshuan në përdorim tre krahët e rrugës Dame Gruev në lagjen Hristo Uzunov

Ohër, 3 qershor 2022     Në prani të përfaqësuesve të Qendrës për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor, Kryerësit të punëve – kompanisë Markoski K73 SHPKNJP Strugë, Organit mbikëqyrës – Stolb SHPKNJP
Прочитајте повеќе

U lëshua në përdorim rruga e rikonstruktuar për Bajramovci në Komunën e Qendër Zhupës

13 maj 2022, Qendër Zhupë    Në prani të të Besuarit të Qeverisë për kryerjen e punëve të kryetarti të komunës së Qendër Zhupës, z-ri Arijan Ibraim, drejtoresha e Qendrës
Прочитајте повеќе

Karvani i parë diplomatiko-ekonomik në Rajon

Strugë, 15 prill 2022     Nën organizim të Ministrisë për punë të jashtme, Byrosë për zhvillim rajonal dhe Qendrës për zhvillim të rajonit planor JUGPERËNDIMOR, në hotelin IZGREV në Strugë, u
Прочитајте повеќе

Do të formohet ndërmarrje rajonale për menaxhim me mbeturinat në rajonin lpanor Jugperëndimor dhe të Pellagonisë

Nën organizimin e Ministrisë së ambientit jetësor dhe planifikimit hapësinor, në Manastir, u mbajt takim i përbashkët me përfaqësuesit e të 18 komunave që bëjnë pjesë në të dy rajonet
Прочитајте повеќе