U mbajt Mbledhja e 10-të e Këshillit për zhvillim

Këshilli për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor e mbajti mbledhjen e 10-të në të cilën anëtarët u informuan për fillimin e realizimit të projekteve rajonale nga Programi për ZHBR të
Прочитајте повеќе

Mbeturinat dhe qentë endacak tema të nxehta në Rajon

Në mbledhjen e sotshme të rregullt të Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor, me të cilën udhëhoqi kryetari i Komunës së Ohrit, d-r Kiril Pecakov, është konkluduar që gjatë
Прочитајте повеќе

Kiril Pecakov u zgjodh për President të Këshillit për zhvillim

Kryetari i Komunës së Ohrit, d-r Kiril Pecakov, në mbledhjen e rregullt të sotshme, njëzëri u zgjodh për president të Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor me mandat një
Прочитајте повеќе

Mbledhja e 7-të e Këshillit për zhvillim

Në datë 30.11.2022, në sallën e Këshillit të Komunës së Strugës, u mbajt mbledhja e shtatë e Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor. Në mbledhje u shqyrtuan dhe miratuan
Прочитајте повеќе

Mbledhja e pestë dhe e gjashtë e Këshillit për zhvillim

Në datë 29.04.2022, në sallën e Këshillit të Komunës së Strugës, u mbajt mbledhja e pestë e Këshillit për zhvillim të RPJP. Në mbledhje, nga ana e drejtorit të Qendrës
Прочитајте повеќе

U mbajt mbledhja e katërt e Këshillit për zhvillim

Në datë 20.04.2022, përmes platformës GoogleMeetu mbajt mbledhja e katërt e Këshillit për zhvillim të RPJP. Në mbledhje, ga ana e ekspertëve të jashtëm të angazhuar, u prezantuan tre propozim
Прочитајте повеќе

U mbajt seanca e tretë e rregullt e Këshillit për zhvillim

Strugë, 13 prill 2022       Këshilli për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor e mbajti seancën e tij të tretë të rregullt në të cilin u shqyrtuan mundësitë për organizimin e vizitës
Прочитајте повеќе

Mbledhja e dytë e rregullt e Këshillit për zhvillim

16 mars    Mbledhja e dytë e rregullt e Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor filloi me verifikimin e mandateve të përfaqësuesve të sektorit joqeveritar dhe biznes sektorit, Gjoko Mileski
Прочитајте повеќе

Mbledhja e parë e Këshillit për zhvillim

Në datë 03.12.2021, në Strugë, u mbajt mbledhja e parë e përbërjes së re të Këshillit për zhvillim.  Ftesë dhe rend dite Procesverbal
Прочитајте повеќе