Skip to content

Слатко од костени, 100 годишна Дебарска рецептура

„Nonna’s chestnut“ е нај новиот бренд за производство на слатко од костени во Дебарскиот регион. Семејството Фида реши бабиниот рецепт стар 100 години да го претвори во фамилјарен бизнис.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email