ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА

CRJ@southwestregion.mk

 

ТЕЛЕФОН

+389 (0)46 701 005

 

ТЕЛЕФОН

+389 (0)46 701 055

 

ФАКС

+389 (0)46 701 055

АДРЕСА

ул. Владо Малески-Тале 1/5, п.фах. 27
6330, Струга

РАБОТНО ВРЕМЕ

08:00 – 16:00


Службено лице за посредување при остварување на правото на слободен пристап до информации од јавен карактер:

Arberesha Vlashi Е-пошта: a.vlashi@southwestregion.mk
Valon Kaba Е-пошта: valon.kaba@southwestregion.mk