First public call of FITR February 15, 2021 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

First public call of FITR

Прв јавен повик на #ФИТР за ко-финансирани грантови во 2021 година, 6 милиони евра за микро, мали и средни компании за технолошки развој за забрзан економски раст: до 2,5 милиони денари за
Прочитајте повеќе

Municipalities in the region

o1
o2
o3
o4
o6
o7
o8
o9
о10