Skip to content

Author: Југозападен плански регион

15th Meeting of the Council for development of the SWPR

On April 21, 2021, was held the fifteenth session of the Council for development of the Southwest planning region, at which the manager of the Center for development of SWPR,
Прочитајте повеќе

First public call of FITR

Прв јавен повик на #ФИТР за ко-финансирани грантови во 2021 година, 6 милиони евра за микро, мали и средни компании за технолошки развој за забрзан економски раст: до 2,5 милиони денари за
Прочитајте повеќе