Skip to content

Furnizimi dhe montimi i toaleteve publike në RPJP

Statusi i projektit

Projektet e realizuara

Data e fillimit

Data e realizimit

LLOJI I FINANCIMIT

BUXHETI (MKD)

Qëllimet e projektit

Përmirësimi i kushteve për akomodim të turistëve përmes vendosjes së pajisjeve moderne sanitere në zonat turistike të RPJP

 

Rezultatet e projektit

-Furnizimi i 4 toaleteve publike;

-Montimi i 4 toaleteve publike.

Galeri

Komunat e Parkut: 
Dokumentacioni 

Ndani këtë projekt

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram