U zgjodh u.d. Drejtor i ri i Qendrës për zhvillim

Në seancën e 11-të të Këshillit për zhvillim të RPJP, e mbajtur në datë 20.03.2024, për u.d Drejtor i Qendrës për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor, njëzëri nga ana e
Прочитајте повеќе

Sistem i ri për oksigjen dhe osmozë reverse në Nefrologjinë-Strugë

Në kuadër të projektit “Rikonstruimi i EPSH Nefrologjisë Strugë dhe krijimi i kushteve për turizëm shëndetësor në RPJP”, Qendra për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor në datën 15.04.2024, në Spitalin
Прочитајте повеќе

U miratuan raportet vjetore dhe llogaritë vjetore për vitin 2023

Qendra për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor vitin e kaluar e përfundoi me sukses, me çka pjesa më e madhe e aktiviteteve të planifikuara janë realizuar tërësisht. Në nëntë komunat
Прочитајте повеќе

Konferencë planifikuese dhe vlerësuese vjetore

Punëtoria vjetore e mbajtur në Ohër në datë 14 dhe 15 dhjetor, u mbajt për vlerësimin e projektit “Zhvillim i barabartë rajonal i qëndrueshëm dhe inkluziv” – faza II, e
Прочитајте повеќе

Pajisje e re për spitalin Shën Erazmo në Ohër

Qendra për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor, në kuadër të projektit për pajisjen e Qendrës për terapi fizikale në spitalin Shën Erazmo në Ohër, këto ditë e bëri montimin dhe
Прочитајте повеќе

58,5 milionë denarë të reja në Rajon

Qendra për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor me Byronë për zhvillim rajonal, nënshkroi marrëveshje për tre projekte rajonale, me çka në Rajon do të investohen 58,5 milionë denarë. Mjetet janë
Прочитајте повеќе

U mbajt Mbledhja e 10-të e Këshillit për zhvillim

Këshilli për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor e mbajti mbledhjen e 10-të në të cilën anëtarët u informuan për fillimin e realizimit të projekteve rajonale nga Programi për ZHBR të
Прочитајте повеќе

U prezantuan grantistës të cilët përfituan mjete nga UNDP

Në datë 20 nëntor në Shkup nën organizim të Zyrës së UNDP nga Shkupi, u prezantuan të 13-të grantistës- komunat dhe qendrat për zhvillim nga shteti, të cilët, në kuadër
Прочитајте повеќе

Filloi procesi i gjenerimit të ideve për projekte rajonale për 2024/2025

Me organizimin e forumit të parë rajonal në rajonin planor Jugperëndimor filloi procesi i gjenerimit të prjekt ideve për zhvillimin e projekteve për periudhën programore 2024/2025. Rreth 50 përfaqësues nga
Прочитајте повеќе