Skip to content

Mbledhja e 17-të e Këshillit për zhvillim të RPJP

DATA

September 27, 2021

Kategoritë

Në datë 05.08.2021, përmes platformës GoogleMeet, u mbajt Mbledhja e 17-të e Këshillit për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor. Në mbledhje, për drejtor të Qendrës për zhvillim të RPJP, njëzëri, u rizgjodh m-r Mirjana Lozanoska. Gjithashtu, u votua edhe Lista me propozim projektet prioritare me të cilat do të aplikohet tek BZHR dhe burime të tjera të financimit. 

Ndani:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy