Skip to content

FTESË PËR KONFERENCË

DATA

October 27, 2021

Kategoritë

F T E S Ë

 

Të nderuar,

 

Qendra për zhvillim të rajonit planor Jugperëndimor Ju fton në “Konferencën Ndërkombëtare për zhvillim të barabartë rajonal në rajonin planor Jugperëndimor” e cila do të mbahet në datat 27 dhe 28 qershor të vitit 2019 në Hotel Drim në Strugë. Konferenca realizohet si aktivitet në kuadër të projektit: “Zhvillim i barabartë rajonal inkluziv dhe i qëndrueshëm” – financuar nga Agjencia zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim dhe Ministria e vetëqeverisjes lokale.

 Qëllimi i Konferencës Ndërkombëtare është të shkëmbehen praktikat e mira nga sfera e zhvillimit të barabartë rajonal dhe rrjetëzim të akterëve kryesor nga rajoni dhe më gjerë të cilët japin kontribut në zhvillimin rajonal.

Në kuadër të konferencës dy ditore janë përfshirë 6 sesione tematike, 3 gjatë sesionit plenar dhe 3 blloqe tematike.

Agjendën detale për konferencën Ju a dorëzojmë në shtojcë tëkësaj Ftese. 

Ju lutemi ta konfirmoni pjesëmarrjen Tuaj në konferencë më së voni deri në 25.06.2019 në tel. 072-316-883 ose (046) 701-005 ose në e-mail adresën valon.kaba@southwestregion.mk.

 

Me respekt,

Qendra për zhvillim të rajoni

planor Jugperëndimor

Udhëheqëse

M-r Mirjana Lozanoska

Ndani:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy