HandCraft by Coper Art

Копер Арт – им нуди на светот малку магија од Охридската автентичноста, уникатноста на културата и уметноста, како единствена лична карта по која сме препознатливи

Повеќе »

Јабланица како бизнис средина

Агим Исакоски, своето бачило го има на падините на планината Јабланица, на надморска висина од 1700 метра, над селото Октиси. Тој кажува дека идеја почнала

Повеќе »