Конституиран Советот за развој на Југозападниот плански регион

Струга, 03 декември   Денеска, во Струга, се одржа конститутивна седница на новиот состав на Советот за развој на Југозападниот плански регион, на која за претседател на ова тело е избран
Прочитајте повеќе

17-та Седница на Советот за развој на ЈЗПР

На ден 05.08.2021, преку Google Meet платформата, се одржа 17-та Седница на Советот за развој на Југозападен плански регион. На седницата, за директор на Центарот за развој на ЈЗПР, едногласно,
Прочитајте повеќе

16-та Седница на Советот за развој

На ден 22.07.2021 се одржа шестнаесеттата седница на Советот за развој на Југозападниот плански регион. – Покана и Дневен ред од 16-та Седница – Записник од 16-та Седница – Листа
Прочитајте повеќе

15-та Седница на Советот за развој на ЈЗПР

На 21.04.2021 се одржа петнаесеттата седница на Советот за развој на Југозападниот плански регион, на која раководителот на Центарот за развој на ЈЗПР, м-р Мирјана Лозаноска пред присутните ја презентираше
Прочитајте повеќе

14-та Седница на Советот за развој на ЈЗПР

На ден 16.03.2021, преку онлине платформата GoogleMeet, се одржа четиринаесеттата седница на Советот за развој на ЈЗПР. Покана и Дневен ред Листа на поканети на Седница Записник
Прочитајте повеќе

13-та Седница на Советот за развој на ЈЗПР

На ден 14.12.2020, преку онлине платформата GoogleMeet, се одржа тринаесеттата седница на Советот за развој на ЈЗПР. Покана и Дневен ред Листа на поканети на Седница Предлог-Годишна листа на проекти
Прочитајте повеќе

12-та Седница на Советот за развој

На ден 26.11.2020, преку онлине платформата GoogleMeet, се одржа дванаесеттата седница на Советот за развој на ЈЗПР. Покана и Дневен ред Листа на поканети на Седница Записник  
Прочитајте повеќе

Единаесета Седница на Советот за развој

На ден 06.10.2020, во салата на Совет на Општина Струга, се одржа единаесетата седница на Советот за развој на ЈЗПР. На Седницата учествуваа Градоначалниците и претставници од општините од регионот
Прочитајте повеќе

Десетта седница на Советот

На ден 12.03.2020, во салата на Совет на Општина Струга, се одржа десетатта седница на Советот за развој на ЈЗПР. На Седницата учествуваа Градоначалниците и претставници од општините од регионот
Прочитајте повеќе