Skip to content

Month: март 2023

Сметот и кучињата скитници жешки теми во Регионов

На денешната редовна седница на Советот за развој на Југозападниот плански регион, со која претседаваше градоначалникот на Охрид, д-р Кирил Пецаков, договорено е во текот на оваа година главните активности
Прочитајте повеќе

Ќе се реконструира Заводот за Нефрологија во Струга

Нешто над 24 милини денари ќе бидат вложени во болницата за Нефологија од Струга со цел да се реконструира централниот и објектот во кои се врши хемодијализа што се наоѓа
Прочитајте повеќе