Обука за паметна специјализација

Центарот за развој на ЈЗПР, на ден 21.03.2022, во Хотел Дрим, со почеток во 10:00 ќасот, организира работилница на тема „ПАМЕТНА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА“. Во прилог АГЕНДА
Прочитајте повеќе

ПОКАНА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА

П О К А Н А   Почитувани, Центарот за развој на Југозападен плански регион Ве поканува на “Меѓународната Конференција за рамномерен регионален развој во Југозападниот плански регион” која ќе
Прочитајте повеќе