Skip to content

Category: Активности

ПОКАНА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА

П О К А Н А   Почитувани, Центарот за развој на Југозападен плански регион Ве поканува на “Меѓународната Конференција за рамномерен регионален развој во Југозападниот плански регион” која ќе
Прочитајте повеќе